2 C
Враца
петък, февруари 3, 2023
spot_img

Огнен фестивал „Искрите на древния огън“ ще се проведе във Враца.

Дата:

Сподели:

Първият по рода си фестивал на огнените изкуства ще се проведе средата на месец юни във Враца. „Искрите на древния огън“ е най-новият и мащабен проект на Огнена група „FireLab“ – Враца.

Младежите от FireLab са познати на града от доста мероприятия и огнени шоу-програми, включително традиционния за групата July Morgning, който се провежда всяка година на Хижа „Вестител“.

Врачанската огнена група са подготвили пълна програма за всички участници в новоорганизирания фестивал.

Проектът „Искрите на древния огън“ е в изпълнение на проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“.

Кога и къде?

Фестът ще се състои на 12 и 13 юни в няколко ключови места в града. Обученията ще се състият в сградата на Младежки център – Враца, а вечерните концерт-спектакли както следва:

12.06.2021г. от 20:30ч. – Парк „Дъбника“.

13.06.2021г. от 20:30ч. – Парк „Зелето“.

На всеки концерт-спектакъл ще има различни млади таланти и изпълнители на града, огнено шоу от Огнена група „FireLab“ – Враца, като на закриването на фестивала (13 юни) ще присъстват младежките рок групи „Спални места“ от София и „Бирен ден“ – Враца.

Освен вечерните концерти на открито, групата е подготвила интерсни дейности за най-запалените младежи. В рамките на фестивала – 12 и 13 юни младежи ще могат да се впуснат надълбоко в света на огненото изкуство. Всеки желаещ младеж ще може да се ЗАПИШЕ и да научи много интересни факти за изкуството, както и да се научи да върти огън напълно БЕЗПЛАТНО.

FireLab за подготвили богата програма за ентусиастите, включваща обучения, игри, енерджайзери, вкусни сандвичи от Кът за бързо хранене „СоКЪТ“ – Враца, както и готини награди за най-активните.

Награждаването ще се състои на вечерния концерт-спектакъл на 13.06.2021г. в парк „Зелето“.

Какво ще науча?

Всеки ЗАПСИСАЛ СЕ за огнения фестивал „Искрите на древния огън“ ще развие своите умения за работа в екип, лидерство и комуникация. Освен това всеки ще се запознае с огнеото изкуство – Откъде произлиза, как се върти огън, какви уреди използва FireLab, както тактики за по-красиво огнено шоу и правила за безопасност при боравене с огън.

Всеки, който желае може да се запише безплатно ТУК, както и да посети Facebook страницата на ФЕСТИВАЛА или тази на FIRELAB.

━ продължи да четеш

Пощенска банка спази обещанието! Сумата от 400 лв. е възстановена.

С оглед възникналата неприятна ситуация в офис на Пощенска банка, "Юробанк България" АД постъпиха коректно и професионално. Сумата в размер на 400 лв. бе...

Дарителски базар за книги ще се проведе във Враца

Дарителски базар за книги ще се проведе идната събота във Враца. Датата е 27.08.2022 от 16:00 до 19:00 пред сувенирната палата...

Организират лов на съкровища във Враца – TheБаце HUNT

Treasure hunt със северозападна тематика ще се проведе във Враца идната седмица. TheБаце HUNT е лов на съкровища, който ще включва множество интересни активности....

Стягат JULY MORNING във Враца

July Morning Vratsa се организира за трета поредна година от Огнена група "FireLab" - Враца. https://www.facebook.com/events/527125135625293 Събитието ще се проведе от 30.06.2022 г. в 18:00...

Една от най-крупните фейсбук групи във Враца видя своя неочакван край

Най-обсъжданата фейсбук група в града "ВРАЦА-КАЖИ НА КМЕТ И ОБЩИНА?!" видя своята кончина след 7 години непрекъсната работа. Предполагаемите причини са няколко, но най-обсъжданата...
spot_img

Остави мнението си

Моля, напиши мнението си
Моля, въведи името си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.